DIY / Yöpöydät

Meillä on makuuhuoneessa tilaongelma, itse aiheuttettu toki, mutta yhtä kaikki tilaongelma: Meille ei mahdu yöpöytiä. Kummallakaan puolella sänkyä ei ole riittävästi tilaa yöpöydälle, toiselta puolen kuljetaan sisään huoneeseen ja samaa väylää parvekkeelle ja toisella puolella pitäisi saada vaatekaapin ovet auki. Pohdin tätä ongelmaa aikani ja totesin, että mitä jos yöpöytiä voisi säilyttää sängyn alla ja vetää esille tarvittaessa?

Tuumasta toimeen ja Ikeasta säilytyslokerikko ja  siitä laatikot pois. Myös Ikeasta hankitut huonekalupyörät alle, varastosta ylijäämämaalia (valkoista), pikainen maalaus ja koristeeksi pari tarraa askartelutarvikevarastosta. Nyt yöpöydät saa rullattua sängyn alle, lokeroihin saa lehtiä, kirjoja yms. Jopa pöydän päällä mahtuu olemaan muutama kirja tai lehti tai tutti, taskulamppu tai jotain aikuisten kivaa tms. tarpeellista, mitä saattaa tarvita illalla tai keskellä yötä. Ja yöllä ei yleensä ole asiaa vaatekaapille, joten pöydällä voi huoletta pitää vaikkapa vesilasia.

Ja kun joskus on isompi asunto ja tilaa yöpöydille, voi pyörät laittaa muuhun käyttöön ja palauttaa lokerikot säilytyskäyttöön vaikkapa varastoon tai jonkin kaapin sisälle. 

Kiva koirankarvatupsu jäänyt muuten jumiin pyörään… Huomasin vasta kuvista.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *