Näitä himottelin tänään

 

Puppy läpinäkyvänä ja punaisena. Hinta on melkoinen, eikä se edes mahtuisi meillä minnekään, mutta saahan sitä himotella, eikö? (Suunnittelija Eero Aarnio.)

Lup-kynttilänjalka / Hay, Shane Schneck. Lup on valmistettu alumiinista ja inspiraation kerrotaan lähteneen perinteisen kynttilänjalan muuttamisesta minimalistisemmaksi. Minusta tämä on kyllä melkein monimutkaisempi ja runsaampi!

WDC Helsinki 2012 Helsinki Made of Wood -palikkasarja / Suunnitellut Kokoro & Moi.

Palikoista saa koottua Tuomiokirkon, Pitkänsillan, Hotelli Tornin, Olympiastadionin tornin, Ympyrätalon, Kiasman ja Eduskuntatalon. Eduskuntatalo olisi muuten oikeastikin hienon näköinen pinkkinä, Kiasma violettina ja ympyrätalo mintun värisenä! Haluaisin löytää M:lle jonkin tyylikkään auto-/kaupunki-leikkimaton ja nämä sopisivat siihen lisäksi kuin nenä päähän.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *