Päivän asu feat. urbaaniturbaani

Oikeastaan asu on eiliseltä, mutta on se silti päivän asu, ei vain tämän päivän…

Opiskelutoverini olivat tulleet siihen tulokseen, että tuore äiti tarvitsee vähän hemmottelua ja koonneet yhteisvoimin minulle lahjakortin paikalliseen kauneushoitolaan. Ajattelin, että näin kesän kunnolla alkaessa, pitäisi jalat saada vähän siistimpään kuntoon, että kehtaisi kirmailla paljain jaloin ja sandaaleissa. Joten kävin jalkahoidossa ja laittoivat samalla toiseen korvaani lisäpaikat kahdelle korvakorulle. Aiemmin minulla oli toisessa korvassa paikka yhdelle ja toisessa kolmelle korulle.

Kotimatkalla oli hyvä kipaista hoidetuin jaloin Lindexissä hyödyntämässä lastenvaatteiden kimppaostotarjous, hakea paketti postista ja omenaleivoksia Uudenmaan Herkun pikkuisesta kaupunkimyymälästä. Kiitoksia asianomaisille vielä hemmottelun mahdollistamisesta!

Tukka oli niin likainen (ja vasta illalla aikomus pestä saunassa), että kietaisin päälaen peitoksi tuollaisen huiviviritelmän. Huivin alkuperää en edes muista, niin vanha se on, mutta linturintakoru on Seppälästä, kaulakoru Cybershopista, hame Monkista, t-paita, bleiseri ja sukkikset H&M:ltä, kengät Ellokselta ja laukku Ivana Helsingin.

Kesken asukuvauksen valkokarvainen vauvamme sai hellyydenkipeyden puuskan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *