Intiaanikesä

Villasukkafilosofiani mukaisesti jalkaan sujahtivat helteestä huolimatta Keravan Fidasta löytyneet palmikkokuvioiset villasukat. Mokkasiinit H&M:ltä. Hankin vauvallekin omat minimokkasiinit samalla kun hankin hapsuihanuudet iselleni.Tunika on vaatteistani ainut, joka saa, kenties kuvionsa muodosta johtuen, minut näyttämään poikkeuksetta kolmannella kuulla raskaana olevalta. L inhoaa tunikan tekomokkamateriaalia, joten sitä on hyvä käyttää nyt kun olen yksikseni tämän viikon.

Tunika löytyi H&M:ltä ja sukkahousut ovat Lindexiltä.Kuvassa olisi tarkoitus katsoa hiuskoristetta, ei väsähtänyttä ja helteen kiilloittamaa naamaani. Sulka-fudaripanta Hennesiltä. 

Korvakorut löytyivät Gina Tricotin alennusmyynnistä pari vuotta sitten. Pidän näyttävistä koruista, mutta sieluun sattuu maksaa lähemmäksi parikymppiä rihkamakoruista, joten väijyn aina alennusmyyntejä korulöytöjen toivossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *