Kun vauva nukkuu mummolassa, vanhemmat karkaavat syömään.

Tarjoilija, missä kala-annokseni viipyy?

Livahdamme illalla kahdestaan Helsinkiin syömään. Varmaan matkoineen ja ruoan odottamisineen 2-4 tuntia kestävä reissu on tulossa, joten pitkää karkumatkaa emme aio vielä kokeilla. Kantapaikkamme Morrison’s Grill & Green saa taas hoitaa ruokapuolen.

M menee vanhemmilleni hoitoon. Ehkä iltamaito menee pullosta, mutta sen jälkeen pikkukaveri siirtyneekin jo yöunille, joten melko helpolla lastenvahtien pitäisi päästä. Ja onneksi vauvamme nukkuu öisin niin sikeästi, että tämän saa tuotua helposti kotiin jatkamaan uniaan ja yösyömään.

Ah, viimein!

Hyljekuvat L:n Skansenista ottamia. Kuvan hylkeet eivät liity tapaukseen.

Kuva: rafla.fi

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *