Kylpyhuone

Tervetuloa jälleen monitoimihuoneeseemme, josta on mahdoton saada järkevän sävyisiä kuvia kiitos luonnonvalon puutteen ja huonon kamerankäyttötaitoni. (En muuten koskaan meikkaa kylpyhuoneessamme, koska sen valaistus on niin luonnoton.)

Yllä on kaikki asuntomme pyykinkuivatukseen varattu tila, tosin vessan koukkuihin sekä asunnon ovien päälle saa ison pyykkikatastrofin sattuessa pyykkiä kuivumaan. Taloyhtiöllä on lisäksi kuivatusteline pihalla. Kuvassa näkyvä ahkera kapistus eli pyykinpesukoneemme, joka on myös kuivausrumpu, estää kuivausominaisuudellaan asuntomme muuttumasta yhdeksi suureksi kuivaushuoneeksi.

Lisäksi kuvista voi löytää vauvan hoitopisteen likaisille kestovaipoille tarkoitettuine pusseineen. Pesukoneen ja seinän välissä on vauvan kylpyammeen säilytyspaikka ja kylpyammeen ns. vauvateline roikkuu kuivaustangosta.

Kun muutimme asuntoomme, kylpyhuoneessa oli samat laatat kuin nytkin ja se oli remontoitu hiljattain. Vaihdoimme vain vanhan altaan, lampun ja pöntön kannen, kiinnitimme koukkuja, peilin ja kaapit.

Asensimme myös suihkuverhotangon. Olenkin usein miettinyt, miten edellinen asukas kävi suihkussa ilman suihkuverhoa tai -kaappia kastelematta koko koirankopin kokoista tilaa? Myöhemmin hankimme vielä pyykinkuivaustelineen. Puun värisen panelikaton maalasimme valkoiseksi.

Lääkkeet ja ensiaputarvikkeet säilytetään vanhassa VR:n ensiapulaukussa, joka saa majailla lattialla siihen asti, että se täytyy nostaa pikkukaverin ulottumattomiin. Tuo laukku sopii sikäli hauskasti asuntoon, että koko talomme kaikki huoneistot on aikanaan rakennettu VR:n työntekijöiden asunnoiksi.

Kuviolliset tekstiilit ovat kaikki H&M Homesta, punainen pyyhe on Ellokselta, sisustustarrat löysin Etsystä, peili, valaisin, saippua- ja hajuvesipullo, hoitoalusta, poljinroskis ja pyykkipojat ovat Ikeasta.

Kylpyhuoneen kaapit syövät melkoisen tehokkaasti kaiken, mitä meidän tarvitsee säilyttää vessassa. Käsipyyhkeet, pesuaineet, vauvan hygieniatarvikkeet, vähemmän käytössä olevat meikit ja kaiken muun kuvissa näkyvän.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *