Hehän ovat kuin kaksi marjaa

M saa syksymmällä käyttöön hienot mokkasiininsa. Äidin intiaaniasuvillitys laajenee siis uhkaavasti myös lastenvaateosastolle.

Mitä mieltä olette: Onko lasten ja vanhempien samanlainen pukeutumistyyli hauskan näköistä vai erittäin ärsyttävää? Vai riippuuko se tyylistä? Entä sisaruksien tai vanhempien pukeutuminen tai pukeminen keskenään samanlaisiin asuihin?

Olen hämmentynyt. Yleensä minulla on vankka mielipide asiasta kuin asiasta, mutta tässä kohtaa en tiedä, ihastuako vai vihastuako. Kummallisen hajuton ja mauton olo jää koko ilmiöstä. Univelkaa, aikuistumista vai asian asettamista kerrankin oikeaan mittakaavaansa… En osaa sanoa.

Esimerkkiä lasten ja aikuisten samankaltaisista asuista näyttävät näyttelijätär Selma Blair sekä tuntematon perhe menneisyydestä.

Ps. Pahoittelen jo aiemmin julkaistua kuvaa.

 

 

3 kommenttia artikkeliin “Hehän ovat kuin kaksi marjaa

  1. Mun mielestä tos ekassa samanlaisuuskuvassa mis tol vauval on toi sininen paita, ni toi on ihan jees mut noi 4 on ihan mauttoman näkösiä 😀 siihen kyl ehkä vaikuttaa sekin, et toi yhdistelmäki on vähän mauton. Kai silläkin on väliä, että ei mun mielestä pariskunnat pukeudu samoihin vaatteisiin.

    Kuitenkin mun mielestä samaan tyyliin pukeutuminen on ihan jees, mutta ehkä sit tollanen samoissa vaatteissa kulkeminen vähän outoa. Sisaruksilla tosin ihan ok, tai ainakin moni sitä harrastaa.

  2. Itseäni ärsyttää tavattomasti jos koko perhe tai etenkin sisarukset (tai vielä pahempaa: KAKSOSET) pukeutuvat identtisiin vaatteisiin!  Toisaalta joudun myöntämään, että pienet / kekseliäät samankaltaisuudet hivelevät silmää  (esim. jokaisella perheenjäsenellä vähän jotain tiettyä samaa väriä / materiaalia / kuosia pukeutumisessa). Jokainen olkoon oma persoonallinen itsensä ja kohtuus ennen kaikkea 🙂

  3. Käytetään joskus L:n kanssa jotain samaa väriä esim. niin, että minulla on violetti mekko ja L:lla pitkähihaisen alla violetti kauluspaita ja saman väriset sukat, jotka kaikkinensa näkyvät siis melko vähän.

    Mutta tuollaista koko-perhe-samoissa-vaatteissa systeemiä olisi vaikea pistää pystyyn jo ihan senkin takia, että olemme niin eri mallisia, että tuskin löytyisi muuta vaatteita kuin collegehousut ja hupparit, jotka sopisi meille molemmille.

    Koska tykkään lapsilla sellaisesta kohtuullisesta genderblender-meiningistä, ihastelen esim. Kesällä Kerran-bloggarin lasten vaatteita, kun niissä ei erityisemmin mässäillä lasten sukupuolilla, josko se toisinaan niissä näkyykin ja ne ovat tyylikkäitä ja monikäyttöisiä. Tosin jonkinlaiseen koko perheen asustusmeininkiin sielläkin joskus sorrutaan. 😀 Mutta tuo on mielestäni vielä suhteellisen tyylikästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *