Pohjois-Amerikka kylpyhuone

Kuten edellisessä kylpyhuoneen sisustuspohdinnassani totesin, allekirjoittanutta himottelisi pistää kylpyhuoneen sisustusta kertaheitolla uusiksi. Kylpyhuoneen kiinteä värimaailma eli lattia, seinät ja katto, eivät valkoisuudessaan ja harmaudessaan aseta pahemmin rajoja värien käytölle.

Ei ihan tiipii-jutussani mainitsin kärsiväni äkillisestä ja voimakkaasta kuosi-ihastuksesta. Noissa pyyhkeissäkin esiintyvä Navajo-henkinen kuosimaailma on parasta mitä voin tällä hetkellä keksiä.

Vii-u-vii-u vihhihhii. Erämaasta tuuli tuo. Eikun siis, että sairaan hieno valokuvapainatus-tyyppinen kuviointi myös suihkuverhossa. Ehkä näettä jossain vaiheessa kylpyhuoneemme siirtyneen sekä ajassa taaksepäin että Atlantin toiselle puolelle.

Kuvat: H&M

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *