Viime hetken uima-asuideoita

Rikkoutuneiden ja väärän kokoisiksi muuttuneiden bikinieni tilalle hankkimani ankkuribikinit antoivat ehkä aavistuksen siitä, millainen tyyli on jaksanut innostaa tällä kierroksella:
Tänä kesänä uima-asuvalikoimaa selatessani eniten ovat miellyttäneet merihenkisyys, raidat ja hyvinkin klassinen sini-puna-valkoinen väriyhdistelmä.

Valkopohjaisia bikinejä vierastan hieman, koska olen onnistunut tuhoamaan muutamat pääväriltään valkoiset bikinit. Yhdet värjäytyivät järvivedessä pulikoimalla ja toiset ottivat pahasti itseensä punaisesta hiusväristäni, jota tarttui niihin. Mutta uima-altaalla patsasteluun sekä puhdasvetisissä järvissä tai merissä uiskenteluun valkoiset bikinit olisivat kyllä kauniit – ainakin ellei itse ole lähes lakananvalkoinen…

Jos olet herännyt vasta näiden hellepäivien myötä pohtimaan omaa tai perheenjäsentesi uima-asujen kuntoa ja sitä, mahtuvatko ne enää päälle viime aikaisen pituuskasvun, laihtumisen tai lihomisen jäljiltä, ei mitään hätää: Ehdit vielä hankkia jotain säädyllistä rantavaatetta… vaikka sitten juhannuksen iltauinnille?

Nyt voi oikeastaan olla hyvä hetki päivittää uimapuvustoaan;
Monessa verkkokaupassa uima-asuja löytyy alennuskoreista ympäri vuoden. Ja Suomen kesän tuntien kesä-heinäkuussa aletaan usein myydä kesän sesonkituotteita alennuksella; Tämänkin kesän malleja on jo ilmaantunut alennuksien puolelle. (Muun muassa lasten uima-asukollaasin Mini Rodinit ovat muutamassa verkkokaupassa jo hyvässä alennuksessa.)

Tässä muutamia suosikkejani:

1., 6., 8. & 9. Mini rodini  2.&7. H&M  3.-5. Polarn O. Pyret

1.&2.  Lindex  3.-5. (Miesten uimashortsit) H&M  6. Seppälä  7. KappAhl

Mitä sanotte:
Iskeekö merimies-purjehdus-rantatyttö-tyyli?
Vai onko se jo liian nähty?

 

4 kommenttia artikkeliin “Viime hetken uima-asuideoita

  1. ei nyt liity aiheeseen mut kai sä oot jo ostanu ikeasta sellasen ihanan norppa pehmolelun ;D en oo varma oliko siinäkin mukana sellanen pienempi vauvahylje vai oliko vain yksittäinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *