Sata vuotta

Kävimme tosiaan viikonloppuna juhlimassa kahden viisikymppisen yhteisillä satavuotiskekkereillä. Ruoka oli hyvää ja seurakin monien aikaisempien (miehen suvun) perhejuhlien kautta pääpiirteissään tuttua.

Liian juhlavasti pukeutuminen oli erikseen kielletty, joten kiskaisin jo aiemmin kapitalistisika-asussa vilahtaneen mekon päälleni ja punaa huuliin. Koetin jopa hieman taivuttaa hiuksia ojennukseen kuivauksen yhteydessä. (Yleensähän hiusten laittamiseni käsittää niiden harjaamisen.) Mieheltä lahjaksi saadut (Kalevala Korun) Poreet kaulaan sekä korviin, suosikkikorkokengät jalkaan ja menoksi.

Mitäs pidätte juhlatyylistä?

Lähden kohta hakemaan pojan päiväkodilta. Olen taas hetken poissa paikalta, jotta lapsi saisi totutella ilman vanhempaa selviämistä sopivan lyhyissä pätkissä.

Suuntaamme sitten IksunTessan ja lapsien kanssa Helsinkiin. Illalla on luvassa vielä eräs perhebloggaajille suunnattu tilaisuus. Joten kiirettä pitää, olkoonkin mukavaa sellaista.

Mekko: Lindex / Kengät ja sukkahousut: H&M / Korut: Kalevala Koru

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *