Synttärityttö

Kaksikymmentäneljä vuotta mittarissa ja hyvältä tuntuu. Viimeinen vuosi on ollut aivan huikea! Vanhemmuuteen kasvamista iloineen ja raivokohtauksineen, reissaamista, rakkautta sekä uusia ystäviä.

Naamassa on ryppyjen seurana myös teini-iälle ominaisempia näppyjä ja raskauden aikana kerättyjä kiloja on edelleen muutama jäljellä, mutta pääni ei ole varmaan koskaan voinut näin hyvin. Ja kehokin on saanut nauttia hyvästä ruoasta ja lisääntyneestä liikunnasta.

Blogin pitäminen on kuulunut kiinteästi kuluneeseen vuoteen, ihanine vertaistukea, ajattelemisen aiheita ja kannustusta antaneine kommentteineen. Blogin kirjoittaminen ja kuvien ottaminen ovat antaneet mahdollisuuden ikuistaa ja jakaa tärkeitä hetkiämme, kauniita asioita ja ajatuksiani. Blogin kautta tutuiksi tulleet lukijat ja kanssabloggaajat ovat olleet huikeita tyyppejä, joihin en olisi törmännyt ilman blogia. Kiitos siis teille kaikille tästä vuodesta!

Jos vuosi olisi ollut elämäni raskain, täynnä kriisejä ja menetyksiä, voisin sanoa että edessä on varmasti vain parempaa, mutta haluan uskoa että mainiosta kuluneesta vuodesta huolimatta ensi vuosi voi olla vielä tätäkin hienompi. Toivottavasti törmäilemme sen aikana kasvotusten tai kommenttien merkeissä!

 

4 kommenttia artikkeliin “Synttärityttö

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *