Päivän miniasu: Toinen jalka ovensuussa

Kävimme eilen Tessan kanssa tutustumassa Vantaalle avattuun Reiman Outlettiin. (Siitä lisää myöhemmin.) Mies lupasi jalomielisesti (kirjotin ensin vahingossa jakomielisesti) ajaa meidät paikan päälle, mutta takaisin saisimme setviä tiemme omin tai julkisen liikenteen avuin.

Poika lähti luonnollisesti mukaan kyytiläiseksi ja vaatetta heitettiin päälle vain sen verran, että hän tarkenisi ja jaksaisi istua autossa muutaman kymmenen minuuttia. Liikaakaan ei näes voinut topata, sillä lapsemme on herkästi hikoilevaa ja liioista vaatekerroksista ärsyyntyvää sorttia.

Kun lapselle oli saatu pipo päähän ja kengät jalkaan, hänen mielestään ei enää kuulunut kupeksia sisätiloissa. Taaperon malttamattomuus päästä luikahtamaan ovesta ulos välittyy mielestäni melko hyvin näistä kuvista. Varsin pikaisen asukuvasession tulokset näette tässä:

Collegehousut: Sokos (saatu sukulaisilta) / Pipo, tennarit ja pikeepaita: H&M /
Neule: Vesannon Wanha koulu Ajanpatinan kirpputori

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *