Ihanista joululahjoista ihanimmat

Sain roppakaupalla ihania joululahjoja, joista huomasi, että niiden antajat olivat lahjaa valitessaan miettineet lahjan saajaa. Ihanin lahja vai (pitäisikö sanoa lahjat) kuoriutui kuitenkin miehen antamasta paketista.

Sigerson Morrisonsin etnoa tihkuvat, laatumateriaaleista valmistetut ja reippailla koroilla pohjustetut Bohemian Eskimo Platform Clog Bootie:t (klik) pääsivät heti paketista vapauduttuaan jalkoihini ja kopistelin menemään niillä tunnin jos toisenkin aaton kunniaksi.

Ja muruset, voin kertoa että minulla ja näillä kengillä tulee olemaan pitkä ja onnentäyteinen taival, mikäli kengät pitävät lupauksensa ja kestävät uskollisesti käytössä.

Mitäs tykkäätte?

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

6 kommenttia artikkeliin “Ihanista joululahjoista ihanimmat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *