Kuvapamaus mekkoiltamista

Naurua, hyvää ruokaa, herkkuja ja pullokaupalla kuplivaa. Kauniissa mekoissa, koruissa ja kengissä edustamista. Viiden aikaan aamuyöllä hereillä keikkumista ja hihittelemistä. Yöpuvuissa haahuilemista ja vohveleiden syömistä aamulla.

Yli vuorokausi ihan hulvatonta menoa. Juttua riitti taukoamatta ja kaikesta mahdollisesta, synnytyksistä salaliittoteorioihin. Tyhjensimme melkoisen määrän pulloja ja ruokaakin ahdettiin napoihin niin että rutina kävi. Kiitos vielä emännälle ja kaikille mukana olleille – oli ihan superia!

Omat juttunsa mekkoiltamien tiimoilta ovat julkaisseet myös Ella F.Amal, Rosanna ja Iksu. Osa postauksen kuvista on Rosannan ottamia.

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

10 kommenttia artikkeliin “Kuvapamaus mekkoiltamista

  • Aikuisten iltoja kaipaa jokainen varmasti toisinaan ja olisihan niitä mukava päästä myös kokemaan, kuten tuli jälleen kerran todettua. 🙂 Oih, sacher-himo iskee nyt joka kerta, kun avaan oman blogin etusivun…

 1. Olipa muuten hauskaa, että kun meille tuli toisia bloggaajia, niin heti näin itsekin asuntomme näiden kuvien kautta ihan eri tavalla, kun ihmiset kiinnittää huomiota eri yksityiskohtiin. Olin ihan yllättynyt, kuinka kauniisti olit osannut ikuistaa yksityiskohtia meiltä.

  Kiitos ihanasta, hauskasta ja hersyvästä seurasta, tästä sain kyllä niin paljon energiaa että näillä jaksaa pitkään! <3

  • Esteetikko löytää niiden ankeiden ja korjausta vaativien juttujen lisäksi herkästi myös ne parhaat palat ihmisistä, sisustuksesta, kaikesta. 😉

   Kiitos itsellesi. <3

 2. Sulla on kyllä aina niin hienoja kuvia täällä! Kiitos kuvista ja kiitos seurasta, komppaan Rosannaa että tästä viikonlopusta sai kyllä huimasti henkistä energiaa jatkaa kevääseen. 🙂

  • Olemattomilla kamerankäyttötaidoillani yritän parhaani. 🙂
   Olen teidän kahden kanssa ihan samoilla linjoilla siitä, että kevään rutistukset tuntuvat vähän vähemmän musertavilta reissun jälkeen!

 3. Hihii, ei varmaan ole yhdessäkään blogissa aikaisemmin ollut musta näin montaa kuvaa, hyvin oot onnistunut 😀 Kiitos vielä kerran itsellesi, näitä naurulataustuokioita pitäisi tajuta pitää useamminkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *