Aivotärähdys ja koristelukurkkaus

Hei arvatkaa kuka lähti kauhealla tohinalla kouluhommista ja liukastui sitten rappusissa. Mukkelismakkelis kolme tai neljä porrasta alaspäin: Loistavilla reflekseilläni en ehtinyt tehdä yhtään mitään. Leuan älysin vetää kiinni leukaan, mutta kaaduin jotenkin sivuttain ja jysäytin takaraivoni puiseen kaiteeseen niin että pamahti.

Jossain tuolla ajukopassa komeilee varsin messevä kuhmu ja kotona iskeneen äkillisen pöntön halailun tarpeen jälkeenkin olo oli koko illan varsin hutera. Terveysalan ammattilaisen suosituksesta koetin ottaa rauhallisesti, vanhempieni valvoessa etten kupsahtaisi mihinkään nurkkaan.

Iltapäivän ja illan suunnitelmat menivät uusiksi niin opiskelun kuin partionkin osalta, mutta sainpa heiluteltua tahtipuikkoa ja kuvailtua lapsen tulevien syntymäpäiväjuhlien koristeluja sohvan pohjalta. Onneksi perheeni jaksoi osallistua koristeluun puhallus-, pumppaus-, kiipeily-, nauhoitus- ja ripustusavun muodossa.

Eiköhän niistä saada hyvät juhlat aikaan, vaikka norppaemoa yököttää ja huimaakin tällä hetkellä!

P.S. Muistakaahan ilmoittautua lukijailtaan!

 

3 kommenttia artikkeliin “Aivotärähdys ja koristelukurkkaus

      • No näin vähän ounastelinkin, mutta en onnistunut meidän Tigeristä näitä löytämään. Täytyy vielä yrittää metsästää muualta, näyttävät niin loistavilta tunnelmanluojilta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *