Ja ysiviikko HIIOP

52-viikkoa kuvissa on päästy onnellisesti jo viikkoon yhdeksän. Yhteiskuvat napattiin pihalla, sangen reippaalla tahdilla, kuten aika monet muutkin blogin kuvista. (Olisipa asialleen vihkiytynyt hovikuvaaja, jota voisi käyttää edes joskus miehen kiusaamisen sijaan!)

Aikuiset hyppäsivät heti kuvien oton jälkeen juhlatamineissaan autoon ja lapsi vietiin isovanhemmilleen hoitoon. En tiedä, välittyykö kevätfiilis kuvista, mutta sen ainakin tunsi heti kun astui ulos talon alaovesta. Lapsikin totesi ensitöikseen ”Mikä paistaa – aurinko paistaa.” Niin tai näin, lauantaiaamussa oli sekä juhlapäivän että ensimmäisen kunnon kevätpäivän tuntua.

Kuvat käytiin läpi ja muokkailtiin rajauksien sun muiden hienosäätöjen osalta kuntoon liikkuvan auton etupenkillä, auringon paistaessa suoraan näyttöön. Eräs norppaemo yritti myös liittää koneensa sattumalta pitkään listalla roikkuneeseen wi-fi:in, kun puhelimen omaa yhteyspistettä ei löytynyt. Mies kysyi verkon nimeä ja totesi sitten, että se on muuten takanamme ajavan poliisiauton wifi, eikä siihen välttämättä pääse. Hups ja sen lisäksi: Mistä se sen(kin) tiesi?

Aurinkoista ja lennokasta viikonloppua kaikille!

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *