Lopussa

Kiitos seisoo. Konkreettinen, sanoin ja kortein ilmaistu tai pienten ihmisten rutistuksina ja halauksina saatu. Kyllä tämä yhdentoista viikon rupeama on ollut aika kuluttava, vaikka myös erittäin opettava ja monella tapaa koskettava ja ilahduttavakin.

Lähes täysien työpäivien lisäksi tehtävät kirjalliset koulutyöt, opiskeluihin liittyvä hanketyöskentely, lapsen kanssa touhuaminen ja haaveilut aktiivisesta liikkumisesta ovat pidentäneet päiviä ja öitä vähän liiaksi. Olisikin aika mainiota, jos joskus voisin olla ihan vain töissä ja harrastaa, ilman ilta-aikaan sijoittuvia opiskeluhommia. Sitä odotellessa!

Mutta nyt täytyy vielä rykäistä viimeiset kirjalliset työt ja suunnata sitten katse kohti opinnäytetyötä. Hullun hommaa tällainen täysipäiväinen ja -öinen opiskelu, täytyy sanoa, jälleen, ties kuinka monennen kerran.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *