Tunnustus

Tuntuu että jokainen naistenlehti ja elämäntaito-opas pursuaa neuvoja siitä, miten elämässä pitäisi osata ottaa rennosti, karsia ikävät ihmiset ja kuormittavat puuhat minimiin. Ratkaista ongelmansa ja saada ulkoiset puitteet tietyssä määrin kuntoon, jotta voisi nauttia elämästä.

Halusin vain käydä huikkaamasta että sairasteluista ja kiireestä (sekä valitettavasta erosta avaruuspoikakaverini kanssa, terveisiä S:lle, jos luet tätä!) huolimatta elämäni on yksinkertaisesti hurjan ihanaa. Täynnä rakkautta, ystäviä, lapsen kasvun seuraamista, hyvää ruokaa ja uusia, positiivisia haasteita.

Kroonisena kyynikkona ja satunnaisena skeptikkona koen onnellisuuteni hehkuttamisen vaikeaksi; Olen pohjimmiltani ehkä eniten ”kakkaa kynsien alla”-bloggaaja, joten se ei lipsahda suustani tai näppäimistöstäni usein, saati luonnostaan… mutta nyt oli yksinkertaisesti pakko: On helppoa olla onnellinen, tässä ja nyt.

 

2 kommenttia artikkeliin “Tunnustus

  1. Toi salaatti/perunakuva näytti ihan luvattoman hyvältä ja ne jälkiruuat… ja samaan aikaan päässä soi lääkärin lause ”nyt pitäis alkaa kattoo syömisiä, ettei vauva kerää sitä ylimäärästä massaa ennen synnytystä”.
    Kesän vedän uusia perunoita voilla ja kaikkee ihanaa ja imetän vaan! 😀

    Ja onnellinen voi olla vaikka oiski vähän kakkaa kynsien alla! ^_^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *