Uuuuu mama, tsiikatkaa vähän näitä.

Kotiuduin äsken kampaajalta ja täytyy sanoa että Kauppakaaren kampaamon Kinna pisti taas tukan uuteen uskoon – sillä parhaimmalla mahdollisella tavalla. Pidin neuvonnemielessä, kun pohdimme mitä tukalle tehtäisiin ja päädyin suosikiksenne nousseeseen lyhyeen, mutta edestä pidempään malliin.

Kampaaja on selvästi ylittänyt villeimmätkin odotukset, kun käsittelyn jälkeen tekisi mieli käyttää loppuilta peilin edessä pyörimiseen. Ja huudella ohikulkijoille, että eikös olekin aika hemaiseva hiuslaitos ja sen omistaja.

Malli on justiinsa eikä melkein ja juurikasvun värjään itse pois, joskus, kunhan kerkiän. Onneksi tämä kylmähkö pinkki ei riitele oman, sinertävänharmaan värini kanssa niin pahasti kuin monet aiemmin käytössä olleet oranssihtavat punaisen sävyt.

Mitäs tykkäätte?

 

15 kommenttia artikkeliin “Uuuuu mama, tsiikatkaa vähän näitä.

 1. On hieno ja väriki on hieno – jos ei latvoja oteta huomioon :D. Jotenki saaramainen leikkaus itseasiassa x). Tuli kolmannesta kuvasta vaan jotenki tällanen mielleyhtymä 😀

  T. Joku joka ei ole käynyt kampaajalla sitten bloggarin häiden xD

  • Haha, mulla kyl olikin about samaan malliin leikattu tukka puolisen vuotta sitten, mutta mun päässä se näytti tietysti täysin erilaiselta ku meil on ihan erilainen hiuslaatu. Karon tukka asettuu jotenkin ihan täydellisesti tässä mallissa. <3

   Saara

  • Latvoja vai juuria? 😀
   On mullakin ollut välillä parin, kolmen vuoden kampaajataukoja ja oh boy, kyllä sitä muotoonsa leikattua tukkaa osaa aina arvostaa tauon jälkeen!

   • Jotain sinne päin. Puolustaudun sillä, että nukun ”hiukka” huonosti.. Kirjotin yks päivä facessaki väärin päin oikea ja vasen -.-. Enkä ees tajunnu ku seuraavana päivänä… Ja sillonki piti ”tankata”, että tässä on nyt jotain mätää, mutta mitä… -.-

 2. VAU! Aivan mieletön, vitsi sun kasvoille sitten sopii sekä lyhyet että pitkät hiukset molemmat todellakin. Noista laineista tulee sellaisia art deco-viboja. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *