Sitten kun-mekko eli synttärikolttu

Sain äidiltäni etukäteis-syntymäpäivälahjaksi jotain ihanaa Marimekon kesärekistä. (Kiitos äiti!)
Kyseessä on hauskalla pilkkukuosilla koristeltu kotelomekko, jonka tummempi vyötäröosa toisi varmaan hyvin tiimalasimuotoa sellaisillekin, joilla on sitä omasta takaa vähemmän. Uskoisin kuosin ja värin olevan sopiva hyvin moniin tulevaisuudessa siintäviin juhliin. Kenties ainakin syksyllä edessä oleviin häihin ja parille merkkipäiville.

Mekon saa ujutettua päälle myös näin kesähelteiden hikinihkeällä iholla ja sukkahousut sekä asiaankuuluvat kotelomekon alle sopivat korkeavyötäröiset alushousut auttaisivat asiaa varmasti. Mekko istuisi takaa kuitenkin vielä paremmin, jos painoa olisi muutama kilo vähemmän. Siksi mekko on roikkuu vaateripustimessaan muistuttamassa lähestyvistä neljännesvuosisadan syntymäpäivistä eli miehen ja minun yhteisistä 50-vuotis juhlista.

Saa nähdä, mitä tässä lapsiperhe- ja opiskeluarjen pyörityksessä ehtii asialle tehdä, toivottavasti motivaatiomekko tekee omalta osaltaan tehtävänsä!

Mitäs tykkäätte mekosta?

 

4 kommenttia artikkeliin “Sitten kun-mekko eli synttärikolttu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *