Loppukesän suosikkivaatteet

Kesämekoissa hipsuttelu, niin ihanaa kuin se onkin, alkaa hiljalleen kyllästyttää allekirjoittanutta vähän. Huomioni kiinnittyy nettiä ja lehtiä selaillessa jo hiukan skarpimpiin asuihin, puhtaanvalkoisiin paitoihin, housuihin, lämpimämpiin, mutta rentoihin yläosiin, tennareihin läpsykkäiden sijaan ja hauskoihin asustelaukkuihin jättimäisten rantakassien korvaajiksi. Mutta eivät asiat sentään niin huonosti ole, etteikö mukaan mahtuisi aina yhtä mekkoa.

Loppukesän suosikit olisivat tässä, olkaa hyvät!

Huivi ja toppi: Lindex / Leggingsit ja tennarit: H&M

Shortsit, t-paita ja pusero: Lindexin uutta Holly & Whyte-mallistoa / Laukku ja sormukset: H&M

Mekko ja laukku: Lindex (Holly & Whyte) / Pusero ja t-paita: H&M

Housut: Lindex / Timantticollege ja -neule sekä korvakorut: H&M

Löytyykö näistä jotain mieluisaa tai erityistä suosikkia? 

 

2 kommenttia artikkeliin “Loppukesän suosikkivaatteet

  1. Mä olen auttamattoman ihastunut tuohon Lindexin Holly & Whyte sarjaan! Tuo pallomekko on uusin jokapaikan vaatteeni ja sortsit löytyvät eri kuosissa. Ja siis mitäh, olen totaalisesti missannut nuo haukku-paidat! Sellainen on saatava!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *