Stop the press!

Viimeisen reilut puolitoista vuotta blogi on asustellut Kideblogien katon alla. Paljon on tapahtunut: Lapsi on kasvanut, opinnot ovat edenneet reippaasti, uusia tuttavuuksia on solmittu, parisuhdetta punnittu, tukka on leikattu ja värjätty moneen otteeseen, asuntoa on laitettu uuteen uskoon, pari sisustusprojektia on saanut alkunsa ja liikuntatottumukset muuttuneet täysin. Pian kuulumiset päivittyvät taas tänne, eikös olekin kivaa?

 

20 kommenttia artikkeliin “Stop the press!

  • Hyvä kun kysyit! 

   Olen aina tykännyt Lilyssä yhteisöllisyydestä ja kommentointikulttuurista. Vaikka viihdyinkin Kideillä ja sain ajoittain huippukommentteja, tuntui välillä, että kirjoittelin yksinään (vaikka Google Analytics muuta väittikin). 

   Lily on myös tyylikäs, mutta muokattava pohja, mikä on esteetikolle tärkeää. Plussana Etusivun kautta blogiin löytävät uudet tyypit.

   Valotin vanhalla tontilla tuota finanssipuoltakin, siis just in case, että jotakuta oikeasti kiinnostaa. ;D

   • Se mua vähän hämmensikin. Oisin kuvitellutm ettet kääntäis päätä kuukausipalkalle, kun kuitenkin panostat blogiisi todella paljon. Musta sait Kideissä myös enemmän näkyvyyttä ( ellet sitten saa suoraan toimits tykkää leimaa etkä saa liittyä tuohon the lilybloggareiden yläpalkkiin…). Kommentti kirjoitettu aidon ihmetellen, koska blogisi on niin hemmetin hyvä ja totta morotus luen sitä taas myös täällä, mutta kuhan toivon, ettei menetetty kk palkka korvaannu ylikaupallisuudella, mitä on osalle käynyt.

    Onnea muuttosi johdosta, vaikutat olevan päätökseesi tyytyväinen, ja sehän se on, millä on jottai väliä.

    • Onhan pienimuotoinen kirjoituskorvaus ollut kiva lisä opintotuen päälle, muttei se taloutta hetkauta raiteiltaan ja tukiviidakossa kaikki tulot ovat tällä hetkellä plus miinus nolla. 🙂 Blogiin koetan tosiaan panostaa niin paljon kuin perhe- ja opiskeluelämä sallii ja on kiva kuulla, että se näkyy ruudun toisellakin puolelle. <3

     Mulla on tulossa yksi hyväntekeväisyys-yhteistyö syksyn mittaan ja muuta en ole ennen joulua sitten sopinutkaan eli aika hiljaista tulee sillä rintamalla todennäköisesti olemaan. Blogiin sopivat ja itselle mieluisat yhteistyöt on aidosti kivoja tehdä, mutta nyt ei ole tullut mitään nappaavaa vastaan. Lilyn mainokset tietysti pyörivät bannerissa siinä, missä muidenkin blogeissa!

 1. Tosi vaikea kyllä uskoa että sä oot blogannut Kideissä jo 1,5 vuotta! Mihin aika menee? Mitä mä oon tehnyt tuona aikana? Ööh…

  • No äläpä! Kato sen takia pitää olla blogi, että sieltä voi tarkistaa, mitä on tullut tehtyä viime päivinä/viikkoina/kuukausina/vuosina.

   • Ihan samaa meinasin tulla kirjottaan: puolitoista vuottako nyt on jo kulunu? Muistan hyvin sen kun muutit Kideblogien puolelle. Ihan kun se ois ollu alle vuosi sitten. Hui, aika rientää 😀

    Mä oon ollu tosi laiska lukeen blogeja muualla kun lilyssä niin jee kivaa kun tuut takas!

 2. Iiiiiiiiihanaa, tervetuloa takaisin! Luin sua sielläkin, mutta en juuri koskaan kommentoinut, koska tunnarit. Kerran ihan sun takia jonnekin rekisteröidyinkin, mutta seuraavalla kerralla en enää tunnareita muistanutkaan 😀 Eli kivaa, pääsee taas helpommin kommentoimaankin ja seuraaminenkin on helpompaa:)

  • Muualle kuin sinne omaan systeemiin, missä on about aina sisällä, kirjautuminen on kyllä ihan pyllystä yleensä. Oman kommentointini muiden blogeihin on pelastanut koneen avainnippu, joka muistaa tunnarit ja salasanat. 😉

   Uujea, ensi viikolla alkaa…

 3. Tervetuloa takaisin 🙂 ..oonkin pariin otteeseen ihaillut sun tukkaa junassa, mutta en oo tullut nykimään hihasta 😉 Ja mä niin ihailen sun taitoja näitten bannereiden ja muiden kanssa, ihanan näköisiä nuo vesivärihommat ja muut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *