SO PREPPY

Tänään olisi vuorossa vaihtelun vuoksi klassisia asukuvia. Olen luistanut alkuviikolla muutamilta luennoilta saadakseni kasan kirjallisia töitä pakettiin. Nyt niistä suurin osa on palautettu ja voin keskittyä jälleen tentteihin lukemiseen.

Motivaatio kirjoitushommien ja tenttikirjojen parista irtautumiselle on ollut vähän hukassa, kun luennoille ei ole pakko osallistua, mutta tehtävät on palautettava ja tenteistä selvittävä saadakseen opintopisteitä. Loppuviikosta olen tsempannut itseäni koululle lähtemiseen pukeutumalla koulutyttöfiilistä kohottavilla asuilla.

Linja jatkui myös tänään, kuten blogin instagramtiliä seuraavat ehkä huomasivatkin. (Instagramista löytyy tästäkin asusta pari lisäkuvaa.) Lempparimekkoni sai eilen kaverikseen sinistä ja valkoista: bleiserin, jonka laukun hihna veti toiselta olalta melkoiseen ruttuun kuvia otettaessa sekä uutuuttaan hohtavat tennarit.

Jos takkisählinkiä ei lasketa, niin mitäs sanotte: Annetaanko tästä hyväksytty asusuoritus vai siirretäänkö hylättyjen yritysten mappiin?

Mekko: Lindex / Sukkahousut, kaulahuivi bleiseri ja laukku: H&M / Tennarit: Ellos

P.S. Täytyy sanoa, että olen tällä hetkellä yllättävän tyytyväinen hiusteni väritykseen vaikka ne onkin värjätty viimeksi kuukausia sitten enkä ole lätrännyt niihin edes kevytvärjäävää hoitoainetta aikoihin. Väritön on uusi lempiväri?

 

2 kommenttia artikkeliin “SO PREPPY

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *