Pakko saada // WHITE INK

Kuun lopussa on luvassa jotain pitkään pyörittelemääni, nimittäin suunnitteluaika uutta tatuointia varten. Katsotaan mihin muotoon ja kokoon kuvan kanssa lopulta päädytään. Joka tapauksessa joko loppuvuodesta tai ensi vuoden alkupuolella asian eteen tehdään jotain. Iiik-aaa-huhuhu-hiiks.

Tällä hetkellä valkoisten tatuointien visuaalinen ilme kiehtoo enemmän kuin laki sallii. Mikäli se sattuisi toimimaan oman ihotyyppini kanssa kunnialla, se olisi vahva vaihtoehto…

Mitäs tykkäätte?

 
Hihakuva: Watson Atkinson // Kompassikuva: John Bodygraphic //
Muut Pinterest – en onnistunut löytämään lähdettä

8 kommenttia artikkeliin “Pakko saada // WHITE INK

 1. Mäkin oon ihastellut noita valkoisia tatuointeja, mutta miettinyt samalla, miltä noi parannuttuaan ihan oikeasti näyttää..? Tahtoisin peittää olkavarrestani valkoisia pigmenttiläiskiä valkealla musteella, mutten tiedä miltä se oikeesti sit näyttäis. Kesällä kyllä varmasti olis sairaan makee, kun iho ruskettuis! Taas tää himo valkoisia leimoja kohtaan kasvoi. Hmh.

  • Vähän keltaiseksihan ne kaiketi voi mennä ihon pigmentistä ja auringolle altistumisesta riippuen. Onhan noissa kuvissakin osa kellertävämpiä. Mutta onneksi valkoisen päälle saa helpohkosti tehtyä myös tummaa, jos tapahtuu jotain radikaalia. 😀

 2. Muutaman vuoden takaisesta googlettelustani muistan, että silloisten tietojen mukaan useimmiten tulehdusta ja allergiaa aiheuttavat valkoinen ja punainen tatuointimuste (tokihan silloin suunnittelin tatuointia, johon tulisi vain valkoista ja punaista). Ei enää hajuakaan mistä tämän infoni löysin tai että olisiko tuo riski kuitenkaan merkittävän paljon isompi kuin muissa tatuointimusteissa. Harvoin näitä ihan kadulla näkee ja olin ymmärtävinäni, että kauhean moni tatskaaja ei välttämättä valkoisia tatuointeja edes halua tehdä. Jälki on kyllä kaunista, vähän kuin hienostuneita arpia.

  • Siksi varmaan pitää tehdä testikohta johonkin ja katsoa, miten iho reagoi musteeseen ja miten paranee. Jos vaikuttaa hyvältä, voi harkita isompaa kuviota sitten. 🙂

 3. Tykkään kovasti ja päivettyneellä iholla varsinkin näyttää kivalta. Ajattelin itselleni johonkin kohtaa tatuointia sellaista pimeässähohtavaa mustetta. Se ois aika cool.

 4. Vau, en ole moisista kuullutkaan! 🙂 Jos en kokisi, että oma leimakiintiöni olisi täynnä, niin ottaisin varmana tuollaisen valkoisen tatuoinnin. Tosi hienoja! 

 5. Voi mä tykkään! Mut mä tykkään oikeesti ihan mistä vaan, jos siinä on joku ajatus takana. Vaikka se ajatus olis vaan, että se näyttää kivalta. Jotkut noista on parannuttuaan näyttäny ihan vaan vanhalta arvelta, niille en oo kauheesti lämmenny, mut muuten tykkään.
  Mä törmäsin joku aika sitten työn kautta ihan SAIRAAN TAITAVAAN tatuoijaan, voisin heittää sulle sen sivun linkin tossa joku kerta kun muistan 😀 Sillä on kyllä niin järjettömän upeeta toi värien käyttö, et en tiiä pystytkö pysyy pelkässä valkosessa musteessa. Toisaalta esim pienet värilliset kohdat, rajaus siellä täällä yms vois olla aika mageekin. Joku tosi hailakka turkoosi tai violetti tai jotain.

  Millasta kuvaa oot ajatellut?

  Mari K.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *