Punaisesta vihreään ?

Kunhan saan aikaiseksi aloitettua joulun koristelut kunnolla, väriteema on ainakin selvä. Valkoisen, kullan, hopean ja harmaan kaveriksi aion tänä vuonna ujuttaa reippaasti vihreää: erityisesti joulukukkien, havujen, sammalten ja muiden kasvien muodossa. Ja tietysti kuusen.

Miltäs vihreä joulu kuulostaa?

Ensimmäisen kollaasin kuvat: H&M // Toisen kollaasin tuotteet: Ikea, Ellos ja H&M // Kolmannen sarjan kuvat: Pinterest – Florence Finds

4 kommenttia artikkeliin “Punaisesta vihreään ?

  1. Oi, mä niin haluaisin meille oikean joulukuusen! Mutta mies on allerginen (tai ”allerginen”), joten sellaista ei saa hankkia kuin korkeintaan parvekkeelle. Mutta eihän sitä parvekkeelta näe kun on aamusta iltaan pimeää. Pöh, taidan laittaa miehen astmansa kanssa jouluksi anoppilaan. 😀

    • Kannattaa joskus testata vaikka kymmenen euron pikkukuusella, meidänkin lähipiiristä löytyi yksi allerginen, joka ei sitten ollutkaan allerginen millekään muulle kuin perinteiselle metsäkuuselle: tuontilajikkeet kyllä passasivat. 

  2. Nuo ”oikeat” vihreät, kuten havut ja kukat on iiihania! Muuten tuollainen metsän vihreä värinä sisustuksessa ei oikein iske, vaikka rakastan vihreää väriä muuten.

    • Mulla taas sellaiset keltaiseen taittuvat vihreät, joista tykkäsin joskus hurjasti, on nyt vähän väistymässä syvempien suosikkivihreiden tieltä. Kyllä se joskus vielä sutkin viettelee puolelleen. ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *