Sisustuskriisi ja kevään ikkunaostosuosikkeja

Sisustuskriisiä pukkaa. Oikein mikään asunnossamme ei tällä hetkellä miellytä – joitain kiinteitä kalusteita lukuunottamatta, mutta aikaa tai rahaa värkkäämiselle ei pahemmin löydy. Muutenkin tuntuu siltä, että energian käyttäminen sisustusratkaisuihin olisi hieman tyhmää, kun saatamme vuoden tai parin päästä asua jossain muualla.

Olen kuitenkin hankkiutunut eroon muutamista aikansa eläneistä kalusteista, kun olen löytänyt niille uuden kodin muualta – vanhoista tavaroista kun saattaa olla yllättävän vaikeaa päästä eroon säädyllisesti. Asutaan sitten vaikka puoliksi tyhjässä kodissa siihen asti että sopivat korvaajat löytyvät tai muutamme muualle. Keittiöön on tosin luvassa uudet ruokapöydän tuolit, edellisten hajotessa yksi kerrallaan takamuksien alla. Ostoslistalla on myös uusi valaisin olohuoneeseen sekä sohva, mutta niiden kanssa pitänee odottaa taloustilanteen normalisoitumista.

Sisustuslehdet, -blogit ja eri kauppojen verkkosivuilla jumittaminen auttavat onneksi jonkin verran sisustuskuumeeseen. Erityisesti tekstiilit, valaisimet ja pienet kalusteet kuten sohvapöydät ja jakkarat huutelevat nimeäni, mutta toistaiseksi joudun esittämään saaneeni partiokokouksissa tilapäisen kuulonaleneman…

 

Kollaasien tuotteet: Ellos

 

8 kommenttia artikkeliin “Sisustuskriisi ja kevään ikkunaostosuosikkeja

 1. Tuli mieleeni tuosta Elloksesta, että oletko tilannut sieltä mitään koskaan? Mää tilasin sieltä viime keväänä muutaman pöydän ja tekstiilejä, ja pöydät hajosi melkein heti. 80€ on musta kuitenkin melko iso summa tuollasesta melamiinipöydästä, niin oon _todella_ pettynyt kyseiseen puljuun.

  • Meillä on Ellokselta ostetut eteisen kattovalaisimet (4ttä vuotta käytössä?) ja lastenhuoneen valaisin, joka tosin vaihdettiin juuri, mutta se on nykyään kaverin makkarissa ihan ehjänä. Ja sitten on tyynynpäällisiä ja vilttejä tms.

   Porukoilla on ollut sellainen vessan seinäkaapisto ja senkki sieltä, sanoisin ehkä että 10v. Pientä kosteuskuprua on tullut johonkin reunoihin, mutta en ihmettele sillä läträämisellä.

   Mökille tilasin viime kesänä sieltä jakkaran, mutta koottiin se kesän viimeisellä käynnillä eli ei ole ollut vielä kovassa käytössä – tosin se on ajateltu enemmän ns. apupöydäksi, ei istumiseen. 

   Mä katsoisin Ellokselta, Ikeasta ja muualtakin tilatessa aina materiaalit. Voi olettaa että vaikka jossain FDS:n Hayn 400€  pöytä alkaa jo olla puuta, mutta ei siitäkään aina voi olla varma. 😀 Jonkin tuollaisen metallipöydän tai metalli+lasi-virityksen ostaisin nettikaupasta ehkä kaikista huolettomimmin?

   Ja eiköhän ne melamiinipöydät hajoa ihan kategorisesti ennen aikojaan – ainakin kavereiden Ikean 40€ pöydät ovat levinneet kiltisti ennemmin tai myöhemmin. Itse harkitsen ostavani Ikeasta metallisen sohvapöydän ja päällystäväni kannen betonilla – jos sitten kestäisi? Tai kirppikseltä puupöydän.

   • No joo, hajoaa tietysti, mutta kyllä niiden yli 2kk pitäisi kestää, vaikka mikä olisi. Sain asiakaspalvelustakin niin huonoa palvelua, että en enää koskaan palaa Elloksen asiakkaaksi. Harmi, koska siellä olisi paljon kaikkea kivaa!

    • Kyllä niiltä nyt useamman vuoden käyttöikää olettaisi. Varsinkin kun palavatkin niin penteleen huonosti! :DD

     Okei, huono aspa on huonoa aspaa. Siitä iso miinus. :<<

     Itselle on oltu ihan ystävällisiä kun olen pari kertaa soitellut, että lasku hukassa ja apua, kännykällä ei saa tilauksen seurantakoodia näkyviin ja voitteko sanella sen, olen nyt Valintaladon kassalla hakemassa pakettia. Ehkä ne on nähnyt, että asun niin lähellä paikallista konttoria, että tulen sinne kolistelemaan, jos eivät ole kiltisti.

  • Palautitko / reklamoitko muuten pöydistä? Kiinnostaisi siis tietää, että jos reklamoit niin mitä vastasivat; Syyttivätkö pöydällä tanssimisesta vai korvasivatko jotain. Nimin. aina kiinnostaa aspa.

   • Soitin aspaan ja kerroin tilanteen, mutta eivät osanneet auttaa. Kuulemma lapsiperheessä pitää valmistautua siihen, että tavarat hajoaa. O.o

    • No ohhoh. Olisikohan siinä pöydässä pitänyt olla joku varoitus että: ”Somistuksiin ja koristekäyttöön”… ”Ei lapsi- tai eläinperheisiin tai asuntoihin, joissa asutaan.”

     Lupaan raportoida, jos ne meidän tulevat ruokapöydän tuolit leviävät ennen aikojaan – ovat nimittäin Ellokselta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *