I’m a deeper shade of blue

Pikakuulumiset ennen risteilyä – tukka on sininen. (Pitihän siitä napata parit kuvat todisteeksi kesken käherrysprosessin.) Jos pohditte, miksi sininen niin siksi, että mielestäni sininen tai sinivihreä tukka on sitä parempi, mitä enemmän sitä on ja haluaisin ehkä kasvattaa taas pidempää mallia, joten…

Siniset ovat myös kädet. Arvatkaa kuka aloitti värjäysprosessin viime yönä ja unohti vaalennusvaiheen ja värjäysvaiheen välissä hanskojen käteen palauttamisen? Niinpä. Kun tajusin asian, väriä oli imeytynyt kämmeniin ja nyt ne näyttävät akuutisti paleltuneita. Että jos laivakuvissa on kaikissa tanssihansikkaat kädessä, tiedätte miksi. 

Kivaa viikonloppua kaikille, älkää värjäilkö itseänne vahingossa!

 

8 kommenttia artikkeliin “I’m a deeper shade of blue

  1. Wow, onpa tyylikäs! Musta tuntuu että sulle sopii melkein mikä tahansa väri täydellisesti! 🙂 pitäkää hauskaa laivalla 🙂

    • Kiitos! Siellä (kivalla) laivareissulla justiinsa totesin tätä ”kaikki värit sopii”-asiaa kommentoinelle, että kaipa ne nyt sopii, kun ei valkoisen kanssa moni väri riitele ja jos jollakulla on valkoinen naama niin täältä löytyy. 😉

    • Hei sitten viimeistään mummona, kun niillä on ihan säännöstään (liikaa hopeashampoota?) ainakin täällä Keravan ghetossa hienoja sinisen ja lilan pastellisävyjä permanentatuissa, vaaleapohjaisissa kiharoissaan. :,DD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *