Hiushistorian havinaa

Kun saan loput hiustenpidennykset pois päästäni, on jälleen aika raahata tämä kuontalo kampaajalle. En ole isommin leikkauttanut tukkaani useampaan vuoteen, koska kasvatin hiuksiani häitä varten; Niitä korkeintaan siistittiin ja tasoiteltiin pahimmassa kunnossa olevia latvoja pois.

Kuvia on tässä kollaasissa joko yläasteen lopulta tai lukion alkupuolelta alkaen, en suoraan sanoen muista tarkalleen. Hyvinä aikakapseleina toimivat kieltämättä Irc-Gallerian taannoiset kuvakokoelmat sekä Facebook.

Tukassani on ollut väreinä ainakin useampaa kirkasta punaista, purkkapinkkiä, shokkioranssia, lähes blondia, mustaa, tummanlilaa, tummanruskeaa, punaruskeaa sekä tietenkin omaa koko ajan tummumassa olevaa, maantienharmaata väriäni. Vauvana tukkani oli pikimusta ja pikkulapsena platinanvaalea.

Tämä rikottu, kaksivärinen viritys oli yksi ehdottomista suosikeistani. Jotain vastaavaa harkitsen myös tulevaksi hiustyyliksi.

Leikkautin tukkani lyhimmilleen, kun muutimme Helsinkiin ja sen jälkeen sitä ei leikattukaan kahteen vuoteen ennen kuin mutimme jälleen Keravalle.

Viimeisin väri ennen nykyistä suhteellisen kirkasta punaista oli musta. Nykyisen hiustyylin jokainen voikin nähdä muista postauksistani.

 

2 kommenttia artikkeliin “Hiushistorian havinaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *