Kumisaapasepisodi

Olimme lähdössä toissapäivänä Ikeaan ja hoksasin viime hetkellä että: ”L hei, ota kuva”. Olin juuri käynyt lenkittämässä koiraa ja jalassa olivat Tretornin tyylikkäät kumisaappaat. L otti tunnollisesti kuvan ja sitten hississä (matkalla autolle) huomasin, että kumisaappaat olivat edelleen jalassa. Kyselin sitten, että miksei L ollut sanonut mitään. Ei nimittäin ollut aikomuksena lähteä keskellä aurinkoistakesäpäivää, sisälle, kaikkien automarkettien äitiin kumisaappaissa. L:n puolustus oli: ”Sä pukeudut muutenkin niin omituisesti, etten voi tietää, mikä kuuluu asiaan ja mikä ei.” Jahas. Kumisaappaat äkkiä takaisin kotiin ja menoksi.

Kuvattiin uudestaan kotiuduttuamme, mitä nyt bleiseri ja laukku putosivat pois alkuperäisestä asusta. Ipanalla oli sentään edelleen sama asu. Kumma kyllä sillä vaatteet vaihtuvat M:llä melko usein, tuleehan pissiä, pulautuksia sun muuta ylivuotoa tasaista tahtia.

K: Pusero Vila, kaulakoru ja leggingsit Lindex, sukat ja isot korvakorut Monki, nappikorvikset ja ”vyö” H&M.

M: Body ja sukat Lindex, myssy Huuto.net, housut Fida Kerava

Laukku Ivana Helsinki, kumisaappaat Tretorn, bleiseri H&M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *