Kuuletko jo sängyn kutsun?

Ihanaa olla taas kotona! Laukut on purettu ja pyykkikone kehrää. Nyt voi vaihtaa kotivaatteisiin ja tunkeutua tyynykasan, koiran ja vauvan seuraksi omaan sänkyyn. Ehkä L:kin lisää itsensä jossain vaiheessa kasaamme.

Että mitä puuhattiin mökillä, saaressa, merenrannalla? Syötiin, syötiin lisää ja syötiin vielä enemmän. Poltettiin kokko, katsottiin televisiota, pelailtiin kortti- ja lautapelejä, uitiin ja ulkoilutettiin koiraa ja vauvaa.

Ei ollut kovin tapahtumarikas mökkireissu, muttei myöskään mitenkään negatiivisia tunnelmia aiheuttava. Se on aina olemassa oleva riski, kun sullotaan viisi aikuista, yksi teini-ikäinen, vauva ja koira samaan mökkiin kolmeksi päiväksi. Puuhailurepertuaari olisi ehkä laajentunut, jos sää olisi suosinut. Olisi voinut pelata mölkkyä, tehdä jättisaippuakuplia tai keksiä tarpeellisempia ulkohommia.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *