Kylpyhuoneessa aamutuimaan

Aamupäivästä asunnossamme ei kaiken kaikkiaan ole paras hetki kuvata, sillä aurinko kiertää talon sille puolelle, jolla kaikki ikkunamme ovat, vasta iltapäivästä. Teki siitä huolimatta mieli räpsäistä muutama kuva monitoimitilastamme eli vessastamme, joka toimii myös kylpytilana ja kodinhoitohuoneena.

Kylpyhuoneessa ehdoton suosikkini on yhdistetty pyykinpesukone-kuivausrumpu. Nerokas keksintö. Kestovaipat, pyyhkeet, lakanat, sukat, kalsarit ja vauvan ns. rönttävaatteet saa saman tien kaappikuivaksi, joten pyykinkuivaustilaksi riittää tuo pieni teline, johon haen tarvittaessa lisää vaateripustimia. Pyykkikoneen päälle saa näppärästi vaipanvaihtopisteen ja kestovaippojen pyykkipussinkin sai roikkumaan siihen viereen. M tykkää vaipanvaihdosta erityisesti, kun pesukone on päällä. Se kun lämpenee ja tärisee mukavasti.

Ikkunalaudalta vessassa asioivia tarkkailevat kokoelmistani kylpyhuoneen väreihin sopivina valitut My Little Ponyt.

Tarkempi kylpyhuonekatsaus seuraa myöhemmin…

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *