Thorkild…eikun EM-kisahuumaa livenä

Niin urheilukisojen, Habitaren kuin erinäisten markkinoidenkin yksi kohokohdista ovat aina metrilakut. Kirpeä omena ja mansikka, ah.

Olimme perheeni miesväen kanssa katsomassa yleisurheilua. F-katsomoon sai liput muutamalla kympillä. Ohjelmassa oli muun muassa miesten keihäskarsinta ja korkeushyppyä, aitajuoksua ja useampia juoksulajien välieriä. Keihäänheitto kiinnosti näistä selkeästi eniten ja oli ihan jännittävä kokemus päästä edes kerran elämässään katsomaan sitä paikan päälle.

Sää oli sangen merkillinen. Sadeviittaan joutui tihkun takia turvautumaan useampaan otteeseen. Ainekset kunnon kaatosateeseenkin olivat ilmassa. Silti pilvien raoista paistoi aurinko välillä niin kirkkaasti, että aurinkolaiseille oli käyttöä, jos mieli jotain nähdä.

Ainut miinus oli se, että vähän huonosti sai tirkistelytä lempi-keihäänheittäjääni. Onneksi huomenna tulee finaali televisiosta. Ja tänään tulee Portugalin peli. Ah, tässähän voisi aktivoitua penkkiurheilun saralla enemmänkin, kun kaikkea katsottavaa riittää.

Illan ohjelman loppumetreillä taivas tummeni siihen malliin, että lähdimme ihan hyvillä mielin kotiin, kun viimeiset juoksut oli juostu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *