Äitiyslomalainen testaa / Oma kiva

Ai että miten sitä viihdyttäisi itseään samalla kun joutuu jorisemaan täysin joutavaa taukoamatonta jargonia vauvalle?

Tämä kun tuntuu kaipaavan juttuseuraa tai syliä lähes koko ajan hereillä ollessaan. Kaiketi äitiinsä tullut. Yksin oleminen on ihan ehdoton nou nou!

Testiryhmämme subjektiivisiin kokemuksiin perustuvan nollatutkimuksen kautta on löydetty ainakin yksi hyväksi todettu keino. Kun horisee vauvalle ihan mitä sattuu, voi omaksi ilokseen matkia erinäisten piirrettyjen, tv-sarjojen, elokuvien ja ennen kaikkea Pasilan hahmojen ääniä ja tapoja ilmaista asiansa.

Vauvan suosikiksi on valikoitunut pitkällisen testaamisen tuloksena Pekka Routalempi. Ehkä tällä ja vauvalla on jotain yhteistä, kun tarkastellaan maailmankatsomusta: Vauvan elämässä kun ollaan koko ajan niin sanotusti jännän äärellä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *