”Kylässä”

Polttelisi taas jatkaa nukkekotiprojektiani. Se on ollut jäähyllä niin pitkään, että ikkunoihin on saatu ihka aitoa hämähäkinseittiä. Nukkekoti odottaa onneksi vuoroaan kiltisti lastenhuoneen lipaston päällä. 

Julkisivun maalia pitäisi korjailla, sisäosien seinät ovat aika hyvällä mallilla maalin ja tapetin osalta. Huonekaluista iso osa vaatii myös työstämistä. Pitänee kaivaa maalit esiin ja maalailla puun värisiä huonekaluja vauvan teoreettisten päiväunien aikana.

3 kommenttia artikkeliin “”Kylässä”

  1. oijoi ihanaa! nukkekoteja! mäkin oon ’alan ihminen’, ja just suunnittelen sohvan ostoa pikkutaloon:) onko vinkkejä, mistä löytyis hyviä?:)

  2. Olen hankkinut lähes kaikki kalusteet Minimaailmasta ja pientavaraa jonkin verran Riimikosta. (Riimikon vanhan Porvoon liike on muuten aika ihana paikka vain käydä hypistelemässä kaikkea.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *