Näen selvästi värit

Sain hiusvärini taas kirkastettua tulevia juhlallisuuksia silmällä pitäen. Ruskeanharmaa juurikasvun kaistalekin katosi kiltisti.

Aion pitäytyä kotivärjäyskonsteissa ja melko tasaisessa kirkkaassa punaisessa, kunnes häämatkamme auringon paahteineen ja merivedessä tukan liottamisineen on ohi. Sen jälkeen voin toivottavasti uhrata hieman aikaa ja rahaa kampaajalla käymiseen.

Tukkaani ei ole leikattu yli vuoteen ja silloinkin leikattiin vain otsatukkaa. Hiukseni on värjätty kampaajan toimesta viimeksi joulukuussa (sitä ennen useampi vuosi sitten). En koskaan kiharra tai suorista tukkaani, korkeintaan sutaisen sen löysille leteille, nutturalle tai poninhännälle.

En käytä muita muotoilutuotteita kuin hiuslakkaa ja sitäkin lähinnä lenkille lähtiessä, etteivät otsan suortuvat valuisi koko ajan kasvoille. Eli ellei väriä lasketa, hiukseni ovat hyvin pitkälti luonnontilassaan. 

Vaikka itse sanonkin, tukkarukkani on melko siedettävä siihen nähden!Tässä vielä toinen kuva todistamaan, ettei vauva ollut kuvattaessa koko aikaa ihan noin surkean näköinen kuin ensimmäisessä kuvassa…

 

 

2 kommenttia artikkeliin “Näen selvästi värit

  1. Wau, oletpa saanut kivan pirteän punaisen tukan ihan kotikonstein! Itselläni oli pitkään kirkas punavioletti, mutta se oli täysin parturin ansiota. Ja aurinkoisilla keleillä se muuttui nopeasti hailakaksi, mutta onneksi löysin pelastukseksi goldwellin sävyttävän hoitoaineen. Se piristi niin hyvin hiusten väriä, että parturissa ei tarvinnut jatkuvasti hypätä 🙂

  2. Ne punaiset Colourmaskit, missä on roiskekuvio purkissa (en tietenkään muista merkkiä) pidentää itselläni superherkästi haalistuvan punaisen värin kestoa aina seuraavan kunnon juurikasvuun asti….

    Muuten siitä tulisi parissa viikossa punaruskea, jossa ei ole mitään vikaa, mutta kun haluan kirkkaan värin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *