Päivän asu

Piti vähän satsata taas ulkoasuunsa. Ei ihan kotihousuissa ja satunnaisessa printti t-paidassa viitsi lähteä, kun olisi tarkoitus suunnata Itä-Helsinkiin tapaamaan opiskelutovereita.Tykkäisin hirveästi käyttää rajauksia useamminkin, mutta minulla on niin epätarkka ”rajauskäsi” ja herkästi vuotavat silmät, että rajaaminen vie tuhottomasti aikaa lopputulokseen nähden ja meikki leviää tosi helposti.Mekko, sukkahousut ja isommat rannekorut H&M / Toppi ja kaulakoru Lindex / Kengät DinSko / Pienemmät rannekorut Seppälä / Hiuspannan alkuperä on kadonnut muististani.

 

2 kommenttia artikkeliin “Päivän asu

  1. Valitettavasti ostin sen jo kolmisen vuotta sitten Lindexin lastenosastolta, joten en usko, että niitä löytyy enää. (Se oli oikeastaan avaimenperä, johon vaihdoin ketjun.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *