Söin eiku… ostin silmilläni

VAROITUS! Postaus sisältää selitystä siitä, miten ja miksi päädyin ostamaan erinäisiä asioita. Tämän materiaalin ei ole tarkoitus antaa ymmärtää, että jatkuva asioiden ostaminen ja kertakäyttökulttuuri tekisi ketään onnelliseksi. Mutta kai sitä joskus saa ostaa jotain ja olla iloinen. Jos asuu pienesti, ei omista autoa, kierrättää ja lentää superharvoin. Saahan?

~-~-~-~-~

Mikähöhän siinä on, että kun jonkin helpokäyttöisellä verkkokaupalla varustetun halpisketjun sivuille nassahtaa kerralla useampia ulkonäkökriteerini täyttäviä lasten tekstiilejä, alkaa ostoskori täyttyä kummasti?

Meillä on kaksi vauvan vilttiä ja olen todennut etteivät ne riitä, koska en halua pyörittää pesukonetta vain pestäkseni yhden viltin. Vauva nimittäin nukkuu vain viltin alla näin kuumalla. Hän myös jumppaa ajoittain viltin päällä, torkkuu sylissä vilttiin käärittynä ja viltillä suojataan turvakaukalo silloin kun se toimittaa sitterin virkaa. Tällä estetään epämiellyttävien yllätysten löytyminen turvakaukalon pehmusteista. Lienee siis selviää, että viltit ovat usein likaisina.

Niin sanotut aikuisten viltit ja torkkupeitot ovat vauvan hoitopuuhissa käyttötarkoitukseensa nähden suhteettoman kokoisia. Jos niihin käärii vauvan, viltti roikkuu joko jaloissa asti tai vauva läkähtyy.

Akuuttia vilttipulaa lievittämään on nyt tilattu yksivärinen harmaa viltti (yllä kasan keskellä) ja yksi vihreäraidallinen  torkkupeitto.

Pikkukaverilla ei ole vielä ollut omaa pyyhettä. Olemme käyttäneet milloin mitäkin kylpypyyhettä tämän kuivaamiseen. Toki kulloinenkin pyyhe on ollut vain vauvan käytössä eikä vaikkapa koiraa ole kuivattu siihen välillä.

Väijyin pitkään, josko yksi ihastelemani pirteän punasävyinen huppupyyhe olisi löytänyt tiensä erään verkkokaupan alennusmyynteihin, mutta ne olivat kaikki meneet korkeahkolla normaalihinnallaankin kaupaksi. Pyyhetilanne piti korjata, kun nyt ulkonäkö ja hinta kohtasivat sopivassa määrin.

 

Kaikkien vaatteiden kanssa yhteensopivia tutteja ei ole koskaan liikaa. Ja nyt joku kysyy, että onko tutti tekstiili. No ei ole, mutta tilasin silti.

Lisäksi hankin vähän isompien lasten osasolta tuollaisen karhuviitan ja -peiton risteytyksen. Haluaisin tuollaisen itsellenikin. Löytyisikö koossa isokarhu?

Ja jos L kyselee, että mihin noita tarvitaan, voin kätevästi linkittää tälle tämän postauksen ja sitten hän ymmärtää, että kaikille ostoksille oli järkiperustelut. Nerokasta.

Mainittakoon myös, että nyt tuolle ostamalleni kyltille olisi käyttöä.

Kuvat: H&M Home

2 kommenttia artikkeliin “Söin eiku… ostin silmilläni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *