αντίο!

Kuutti-vauva ja vanhemmat sanovat kaikille näkemiin!

Ensi maanantaina olen jälleen kotikoneen ääressä. Jos blogisfäärin henget suovat, olen ehtinyt tehdä varastoon muutaman postauksen ja mikäli hotellin WiFi toimii, saattaa jokunen lomakuva vuotaa blogivirtaan myös loman aikana. (Kannattaa siis käydä kurkistamassa, onko uusia postauksia tullut.)

Miniperheemme on tämän tervehdyksen ilmestyessä jo toivottavasti turvallisesti Kyproksen kamaralla.

Lento on lähtenyt aikaisin aamutuimaan, vauva on nukkunut aamupäivätorkkunsa koneessa ja päiväunet bussissa. Järjestelyä kotiutumiskeinonaan suosiva äiti-ihminen on purkanut matkalaukusta vaatteet oikenemaan huoneen kaappeihin ja järjestänyt huoneeseen vauvanhoitopisteen. 

Sitten vaaleisiin nahkoihin on levitetty aurinkorasvaa, olemme kierrelleet hotellialuetta, hakeneet hotellin kaupasta täydennyksiä vaippavarastoon ja jotain juotavaa huoneen jääkaappiin sekä selvittäneet, tuleeko ravintolaan tehdä pöytävaraus. Kenties olemme kastaneet varpaita uima-altaaseen testataksemme sen lämpötilaa…

Illemmalla on tarkoitus toipua lentokoneen kasvisruoasta vaikkapa katkarapusalaatilla, grillatulla halloumilla sekä tuoreista hedelmistä tehdyllä salaatilla. Vauva saanee tissisapuskaa tasaiseen tahtiin lempeän kesätuulen kutitellesssa hiuksia hellehatun altakin.

Tai sitten bussissa on tullut matkapahoinvointia, vauva on kiukutellut koko lennon, lentoyhtiö ei ole saanut kasvisruokatilausta, palan ennen kuin ehdin hotellihuoneeseenkaan ja huone on kauhea loukko.

Kaikki on mahdollista, mutta pienet rypyt matkassa kuulunevat häämatkan luonteeseen. Eikös se niin mene, että jos häämatkasta vauvan kanssa selviää eroamatta, on avioliiton onnistumisella hyvä ennuste?

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *