Ensiapua!

Kuvissa komeilee lääkelaatikkomme. Se majailee vielä tällä hetkellä vessan lattialla, mutta kunhan M laajentaa reviiriään ja oppii liikkumaan omin avuin, se täytyy nostaa jonnekin korkeuksiin. Kissat ja koira eivät sentään osaa avata salpaa.

Tämä talo on VR:n aikanaan työntekijöilleen rakennuttama ja vaikka VR on tätä nykyä luopunut talosta, sopii laatikko sikäli hauskasti yksiin myös talon historian kanssa.

Asuntomessuilla näki todella paljon vanhoja kuljetuslaatikoita, jotka oli valjastettu säilytyskäyttöön. Olemme siis olleet (jälleen) sisustusasioissa massaa edellä ja nyt ne ruojat vievät meidän ideat!

Laatikossa on sisällä vanhaan asuntoomme hankkimani pienempi ensiapulaatikko. Kun on tullut vanhaksi, kaikki kolotuksiin ja kremppaan tarvittavat lääkkeet eivät enää mahtuneet tuohon pienempään laatikkoon. Se säilöö silti sisäänsä ne lääkkeet, joita ei useinkaan tarvita. Iso laatikkokin pysyy siistimpänä, kun kaikki lääkkeet eivät loju pohjalla sikin sokin.

 

 

2 kommenttia artikkeliin “Ensiapua!

  1. Juu ei löydy meiltä Ketipinoria.

    Jos sitä psyykelääkettä meinaat. Ei ole tarvetta käyttää, tietääkseni.

    Kuvassa kaksi pakettia laastareita, minipillereitä, silmätippoja, reseptivapaata yskänlääkettä ja Voltarenia, Ibumaxia, nenäsumutetta, punkkipihdit ja -karkoite.

    Edes tuossa aknevoiteessa, jota en muuten ole saanut edes avattua, ei tietääkseni ole mitään siihen viittaavaa. 

    Jollet siis trollannut, mistä moista keksit? Ihan mielenkiinnosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *