Päivän asu

Päivän asussa edustava mekko löytyi Indiskasta. Se on taannoista Jane Jagger for Indiska-mallistoa. Mekon yläosan pitsissä oli olemattoman pieni repeämä ja se oli siksi poistokorissa: Kannoin sen viime keväänä kotiin viidellä eurolla. Jopa allekirjoittaneen olemattomilla käsityötaidoilla mekon sai muutamalla pistolla täysin käyttökelpoiseksi.

Olen pohtinut, miten asetella rintamukseni järkevästi mekon yläosaan. Helmaosa jää törröttämään ikävästi vartalosta ulkonevana. Vyö (tällä kertaa H&M:n) on ollut oiva apu mekon istuvuusongelman taltuttamisessa. Ei liene ihme, jos mekko ei oikein asetu, kun sen kuuluisi kaikesta päätellen olla tämän näköisen naisen päällä.

Raidallinen rannekoru on Lindexistä, ballerinat ja muut rannekorut H&M:ltä.

 

 

2 kommenttia artikkeliin “Päivän asu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *