Vesimelonikukkaisraparperi

Tässä kuvassa on kaikki kohdallaan: Pieniä kuutteja, hajuvesiä kauniissa pulloissa, vanha avain, pioni – yksi lempikukistani, lintukoruja sekä vähän pitsikuviota ja kirkkaankeltaista. Jotain kallista ja halpaa, jotain saatua sekä löydettyä ja niiden lisäksi jotain itse tehtyä.

Tai no kaikki muu on kohdallaan paitsi tuo pahuksen puhelimen latauspiste, joka on onneksi nykyään siirretty toisaalle. Erilaisten astetelmien kasaaminen kaiken maailman purnukoista on ihanaa. (Asetelmien puhdistaminen huonepölystä ja kissankarvoista ei.)

Tässä kuvassa on kaksi suosikkihajuvettäni; Marc Jacobsin Daisystä jokin sesonkiversio, joka on sopivan kevyt ja kukkainen sekä D&G:n hajuvesi, jonka päätuoksuiksi mainittiin ainakin vesimeloni ja raparperi. 

Pidän raikkaista mutta kuitenkin makeista tuoksuista. Tuoksun erottuvimpina osina suosin makeita ja herkullisia, marjaisia tai hedelmäisiä tuoksuja… Kenties jonkin verran kukkaistuoksuja.

Jouluun mennessä nuo kaksi pulloa lienevät jo tyhjentyneet. Joululahjatoiveita silmällä pitäen: Osaisitteko suositella kuvauksen perusteella jotain uutta suosikkituoksua? 

PS. Mitä tuoksihin tulee, pullon pitää olla joko yksinkertainen tai syötävän suloinen. Ihana tuoksu voi jäädä hyllyyn tylsän tai ruman pakkauksen vuoksi. Voi helpon elämän ihanaa vaikeutta!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *