Erään päivän reippailuasu

Lähestulkoon näissä vaatteissa tuli juostua ostamassa vaatteita ja avustamassa yhdessä partiokokouksessa.

Vauvalla oli toki pipo (sekä töppösten alla vielä keltaiset sukat) ja tämä oli kietaistu kevyempään lämpöpussiin vaunuissa. Tumppujen laittamisesta pikkukaveri vetää ihan hirveät herneet nenäänsä, joten en pakota niitä tälle käteen niin kauan kun tämän kädet pysyvät pussissa oleillessa lämpiminä.

Tennarit hankin juuri ennen shoppailulakon alkamista sillä ajatuksella, että ne sopivat yhteen tuon välikausitakkini kanssa, ovat yllättävän hyvät kävellä ja niissä on pieni vuorentapainen, joten ne lämmittänevät vähän pidemmälle syksyyn. Housut ovat ihanan löysät, tosin ne saavat jalat vastineeksi näyttämään luonnollistakin paksummilta.

Kaikki muut vaatteet ovat H&M:ltä, myös alla oleva keltainen toppi, joka ei kuvassa näy, mutta keltainen neulepusero on Seppälästä, kaulakoru Larnakan lentokentältä ja pipo on tätini lukioaikainen kapistus. Siihen nähden se on kestänyt aikaa mielestäni melko hyvin!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *