Mustavalkoinen mallimaailma

Nyt on tullut käytyä Clamos-studiollakin. Viime perjantainen KappAhlin XLNT-Model Searchin semifinaali- ja finaalipäivä käynnistyi kaikkien 30 semifinalistin kokoonnuttua mallitoimiston tiloihin.

Meille jaettiin vaatteiksi mustat leggingsit ja valkoiset topit. Saimme tehtäväksemme sipaista kasvoille kevyen meikkipohjan meikkivoiteella, joka jaettiin meikkauspisteeltä. Sitten meikkaajat ja kampaajat pääsivätkin vauhtiin. 

Kasvot meikattiin hyvin kevyesti, vain vähän väriä ripsiin ja osalle poskille meikkipohjan lisäksi. Hiuksillekaan ei lähdetty tekemään mitään jättimäisiä operaatioita, lähinnä laitettiin sen verran, että kunkin hiuksista saatiin kuvauskelpoiset ja että kunkin hiusten malli näytti hyvältä.

Kun meikki ja kampaus olivat valmiit, otettiin pikaisesti muutama kuva kustakin kilpailijasta. Sen jälkeen jonotettiin haastatteluun, jossa sai kertoa vapaamuotoisesti itsestään tuomaristolle ja nämä saattoivat esittää myös tarkentavia kysymyksiä.

Edessä oli vielä kävelyosuus, johon sai harjoitella toimiston käytävällä. Moni käyttikin mahdollisuuden hyväkseen. Kukin käveli lopuksi käytävää näytöstyyliin ja tuomaristo sai arvioida suoritusta.

Kävimme vielä lähes mallitoimistoa vastapäätä sijaitsevassa Vapianossa syömässä ja palasimme sitten kuuntelemaan viiden finalistin nimet. Kaikki osallistujat saivat kotiinviemisiksi tuotekassin, jossa oli jotain pientä kilpailun kaikilta yhteistyökumppaneilta.

Päivä oli kokemuksena erikoinen ja mieleenpainuva. Oli hienoa nähdä monia todella kauniita isomman kokoluokan naisia. Ja oli kieltämättä mukavaa olla kerrankin niin sanotusti joukon pienimmästä päästä!

Kävi sinällään hauskasti, että satojen kilpailukuvien joukosta arvasin kilpailun voittajan oikein heti kun näin tämän kuvat.

Kun kerran kisan voittoa ei suurista odotuksista huolimatta tullut… (Hihih) … Niin tässä vaan odotellaan soittoa mallitoimistosta, nämä kun varmasti haluavat ottaa minut listoilleen!

Tai sitten eivät.

 

5 kommenttia artikkeliin “Mustavalkoinen mallimaailma

  1. Siellä oli muistaakseni asustekoru, kaksittaispakatut (kiva uudissana) purkat, Iltalehti ja Ilona-lehti, Biozellin hiuspuuteri ja kuivashampoo, -50% valitsemastasi XLNT-tuotteeesta alennusseteli KappAhliin ja suklaata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *