Hiuksia (ja mielialaa) nostattava juttu

Ihanaa, tänään pääsen kampaajalle!

Vähän hirvittää. Olen kuullut, että siinä kampaamossa, missä aion käydä, on ajoittain töissä vain Vietnamista kotoisin oleva mies, jonka kanssa asioidessa voisi tulla hieman kielimuuri vastaan kun englantikaan ei kuulemma asiointikielenä oikein suju. Ei tullut vietnamia lueskeltua lukiossa tai yliopistolla. Ainakin kun varasin ajan ja vahvistin sen tänään, asioin erään suomea puhuvan naisen kanssa.

Otan joka tapauksessa kuvia mukaan. Ja onneksi minulle on melko yhdentekevää, mitä hiuksilleni tehdään. Kaikki emokerrostuksien ja viiden sentin poikatukan väliltä käy. Sillä yhdellä ehdolla, että ne eivät saisi olla tylsät. – mitä hiukseni punaisesta väristään huolimatta ovat tällä hetkellä. Eli pahempaan suuntaan voi tuskin mennä!

Häitä varten hiuksiini laitettiin viime vuoden lopulla väriä ja pidennykset kampaajalla, mutta muutoin näille hiuksille ei ole ammattilaisvoimin tehty mitään kahteen vuoteen. Kampaaja kakisteli jo vähän, kun ilmoitin, että tukkaani on paljon, eikä sitä ole leikattu vuosiin.

L värjäsi minulle aamupäivällä pohjavärin. Veljeni pysähtyi koulumatkallaan vahtimaan M:ää siksi aikaa, ettei tämän tarvinnut olla osallisena niissä kemikaalikatkuissa. Pohjaväriksi tuli tumma munakoiso.

Suunnitelmissa olisi saada hiuksiin tasoeroja etuosaan, kerrostaa latvaa ja keksiä jotain hauskaa otsahiuksien alueelle. Jos rahaa jää jäljelle leikkauksen jälkeen, jotkin kirkkaamman sävyiset raidat antaisivat kampaukselle potkua.

Laitan kuvia, heti kun selviää, mitä tästäkin tulee.

PS.
Muistattehan, että erilaisista hiustyyleistäni löytyy hieno kollaasi vanhempien postausten puolelta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *