Näyttöshoppailua

Etsiskelin Ellokselta talvitakkia ja päädyin jotenkin kummallisesti selaamaan myös Elloksen sisustuspuolen tavaroita. Hups. Zara Homen ja Marc O’Polon kodintekstiilien ja pienesineiden valikoimat rantautuivat verkkokauppaan jo jonkin aikaa sitten, mutta huomasin yhden kestosuosikkini tulleen valikoimiin myös: Ellokselta saa tätä nykyä Ferm Livingin tapetteja ja sisutustarroja! Mutta siitä lisää jossain ihan toisessa postauksessa.

Olen hyödyntänyt usein erilaisia postin tai sähköpostien välityksellä tulleita etuseteleitä, kun olen tehnyt arvokkaampia hankintoja itselleni tai lahjaksi. Uudesta talvitakistakin sain 40% alennuksen. Takki odottaisi postissa, mutten ole ehtinyt hakeman sitä. Hieman jännittää, onko se toivotunlainen ja istuuko se hyvin. Tilasin jo aiemmin yhden takin, joka oli muutoin hyvä, muttei istunut vyötäröltä lainkaan ja sai minut näyttämään vähintään 90-kiloiselta.

Käytin kaiken tietoteknisen osaamiseni ja tein kollaasit löytämistäni hienoista valaisimista,
siustustyynyistä sekä lasten, lähinnä vauvojen, tekstiileistä.

Kaiken kaikkiaan kollaaseista voi päätellä, että sisustuksessa suosikkiväreinäni musta-harmaa-valkoinen kolmikko sekä vihreä (ja keltainen) pitävät edelleen pintansa. Valaisimissa vetoaa pitkälti teollisuushenkinen tyyli ja tyynyissä kaikki käy, kunhan niissä on jokin juju.  

Vaaleat, murretut pastellinsävyt ovat löytäneet vaatekaappiini vasta viime vuosina ja esimerkiksi mintunvihreä kiehtoo varovasti sisustusvärinäkin. Tuon salmiakkiruudullisen, pastellinsävyisen tyynyn päätyminen suosikkien listalle jaksoi silti yllätää; ehkä olen tulossa vanhaksi?

Kaikki kuvat: Ellos

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *