Uusi päiväpeitto

Vanha päiväpeittomme oli koenut useiden sängyllämme viettämiensä vuosien aikana kovia. Sekä ihmiset että eläimet olivat kohdelleet sitä kaltoin ja se oli käynyt läpi kymmeniä, ellei satoja pesuohjelmia. Eräänä päivänä peitto alkoi olla siinä määrin lopussa, että oli aika harkita uuden hankkimista.

Selailin (krhm, vessalukemisina) postimyyntikuvastoja ja siinä se oli, ihana juuttikangastyyppinen, tyyliltään sopivan ronski peitto. Ja niin sanotusti siltä istumalta päädyin tilaamaan meille kuvassa näkyvän peiton. Laitan blogiin kuvia peitosta kotonamme heti kun tuo pahuksen sade lakkaa ja aurinko paistaa niin,
että saan riittävästi valoa kuvaamiseen.

Eli kuka ikinä sitä vettä kaataakin alas tätä tahtia, pieni tauko olisi paikallaan, kiitos.

 

2 kommenttia artikkeliin “Uusi päiväpeitto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *