Joululahja-arvoitus

Arvaatteko näiden kuvien perusteella, mitä M mahtaa saada isältään ja äidiltään joululahjaksi?

Taannoisen sinikeltaiseen laatikkoon suuntautuneen vierailun jälkeen olisin heti halunnut kiskoa ostoksen ulos pahvilaatikostaan ja pystyttää keittiön nurkkaan. L kuitenkin kielsi touhun ja ostos päätettiin säilyttää paketissaan jouluaattoon asti.

Sain kuitenkin kehitettyä väliaikaisratkaisun ostoksen tulevalle paikalle. Nuo keittiövälineille viritetyt S-koukut jäävät samalle paikalle myös joulun jälkeen. Monitoimikalusteen virassa oleva puulaatikko muuttunee ruokakomeroksi. Kehitän sen sisään vielä jonkin jakosysteemin. Hyllyksikin jotkut niitä kutsuvat…

(Laatikko on Kodin1:sestä, pitsikorit H&M:tä,
kaikki leikkiruoat ja -astiat Ikeasta, paitsi leivokset ovat Riimikosta,
omenamehu ja Coca Cola Prismasta ja paperipussi on otettu talteen Salaisen blogiystävän lahjasta.)

 

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Joululahja-arvoitus

  1. Höh, tylsä mies. Itse olen tsiigaillut sillä silmällä amigurumi-kirjoja, niissä kun välillä on hedelmiin ja leivonnaisiin virkkausohjeita, eli köökilinjalla meiänkin jäbä tulevaisuudessa saa viettää aikaansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *