Kolme yötä jouluun on

Siis kolme!

Jouluvalmistelut ovat nyt siinä vaiheessa että jääkaappi on ostettu täyteen ruokaa.
Epäilen, että päädymme syömään jouluruokia vielä aaton jälkeenkin jomman kumman vanhemmille, mutta on ruokaa omastakin takaa mukavasti uuteen vuoteen asti. Painopisteenä miehen kotiin raahaamissa ruokakasseissa näyttivät olevan erilaiset kalat, salaatit ja juustot. Ruokien tai leivonnaisten valmistamisesta ei tarvitse ottaa mitään paineita, kun syömme niitä kuitenkin pääasiassa kahdestaan.

Kaikki lahjat (yhtä lukuunottamatta) on paketoitu sekä annettu vastaanottajilleen tai kuljetettu aaton juhlapaikkoihin. Joulukortit ja postin kyytiin mielityt paketit lähetettiin ja hoidettiin kuntoon jo hyvissä ajoin, joten niistä ei ole tarvinnut stressata.

Koti on koristeltu osittain jo marraskuussa ja kuusikin on seissyt täydessä koristekuormassaan olohuoneen nurkassa jo jonkin aikaa. Muutaman hyasintin ajattelin vielä hankkia tuomaan tuoksua välipäiviin.

Koska olemme lauantaista aattoaamuun asti risteilemässä, emme tee mitään erityistä joulusiivousta vaan siivoamme vasta aaton jälkeen välipäivinä kodin mukavaan lomailukuntoon.

Huomenna reissaamaan, jee!

Miten teillä, onko joulu jo valmisteltu vai jäivätkö touhut hieman viime tippaan?

Oli miten oli: Stressitöntä laskua jouluun kaikille!

 

 

2 kommenttia artikkeliin “Kolme yötä jouluun on

  1. Koti on kaaos ja jääkaappi tyhjä, Mutta olkoon, vietetään joulu sukuloimalla. Kotona käydään vaan etappien välissä nukkumassa. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *