Tee työtäs kuolaten

Siellä se nyt seisoo, keittiö keittiön sisällä. 
Ja kyllä on pikkukokki jaksanutkin touhuta omassa nurkassaan.
Kaapinovia on kiva paukuttaa, tiskiallas nostaa pois kolostaan lattialle ja kolistella siinä tavaroita, maistella pehmovihanneksia, asetella tavaroita eri paikkoihin ja ottaa niitä pois sekä sekoitella kauhalla tai lastalla kattilan pohjaa. En olisi alun alkaen uskonut, että yhdeksänkuinen* vauva pystyisi touhuamaan tuolla tavoin kaikkea leikkiköökissään.

Polkaisen kohta reippaana tyttönä jälleen crossaamaan. Nyt on syytä käydä erityisen tiuhaan liikkumassa, kun välipäivinä syömiset ovat aina vähän mitä sattuun. Kävin tänään turistioppaana Helsingissä ja illalla pääsee vielä saunomaan. Ja eilen meillä oli kivoja vieraita. Koetan saada siitä kuvia blogin puolelle.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

* Sekin rajapyykki ylitettiin toissapäivänä. Onnea vauva ja hyvä me.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *