Päivän asu

Eilen kirjoitin kauniista mekosta. Tarkoitin sillä Seppälän alesta taannoin muutamalla eurolla löytämääni pitsikoristeista trikoomekkoa. Mielenkiintoinen yhdistelmä siinäkin, trikoo ja pitsi, kenties syy mekon jäämiselle aletuotteeksi. Mutta on se ihanan pehmeä päällä.

Tajusin tätä postausta tehdessäni että vain vyö on peräisin normaalihintaisesta vaatteesta. Sukkahousut ja takki ovat H&M:n alesta, hanskikkaat Bootz:in alesta, kengät Brandosin alesta, hiuspanta Seppälän alesta ja korvakorut Gina Tricotin alesta ja osa useita vuosia sitten tehtyjä hankintoja.

Lyhytkaulaisen ja isoleukaisen ei kaiketi pitäisi käyttää poolokauluksellisia vaatteita, mutta sallittakoon se joskus.
Ensimmäisen kerran kun käytin tätä mekkoa, sen illan aikana tuon ison koristeaukon keskellä näkyvään ihoalueeseen nousi megaiso finni. Somasti killisteli kehyksistään sitten loppuillan. Yäk.

Ja vielä muutama normaalihintainen vaatekappale, sittenkin: Ulkokengät ovat Lontoosta ja huivi menkkahaukalta. Koira kuvausrekvisiittaa.

Ajattelin muuten juuri tänään kaikkea kummaa, mitä vaatekaapissani onkaan.

Mikä on muuten omituisin vaate, mitä kaapistanne löytyy?

 

4 kommenttia artikkeliin “Päivän asu

 1. No jopas on kaunis asu!! Vaatekaapistani (vaatekaapeistani) löytyy yhtä sun toista erikoista, olenhan jo kohta kahdenkymmenen vuoden ajan metsästänyt kirpputoreilta ties mitä kummallisuuksia. Aika paljon 60- ja 70-luvun vaatteita.

 2. Oletpas oikein elegantin näköisenä siinä lähdössä! Minne matka?

  Mulle jostain syystä KÄY hyvinkin usein sellaiset vaatekappaleet, jotka sovittamatta tuomitsisin omituisiksi. Lempparioutous tällä hetkellä on lepakkohihainen harmaansininen ”kaapu”, jossa on napit selässä ja vajaamittaiset hihat. 

  Eikä mun kaapissa ole varmaan yhtäkään vaatetta, joka EI olis ostettu jostain alennusmyynnistä. Ei kun on, yhdet farkut. 

 3. HelloAochi: Tykkäsin itsekin. 60- ja 70-luvun vaatteethan kuulostavat hyvältä!

  louna: Kiitoksia! Totoro komeilee muuten huomisessa postauksessa. 🙂

  Ella F:  Appivanhemmilla käytiin synttärikahveilla. Missattiin vatsataudin takia varsinaiset juhlat.

  En tiedä, olenko kertonut, mutta kerran unohdin neuleeni junaan ja VR toimittaa kaiken juniin jääneen Suomen Löytötavarapalveluun. Kaverini hukkasi lompakkonsa ja menimme hakemaan sitä SLT:stä. Ajattelin kurkata samalla, josko neuleeni löytyisi.

  Tavaroista peritään maksu, että ne saa takaisin ja ”takit ja neuleet” oli hinnoiteltu n. 15€ arvoisiksi. Olin maksanut neuleesta alun perin varmaan sen verran. Onneksi neule oli niin kummallisen mallinen, että se oli lajiteltu huiveihin ja siinä oli lappu, jossa luki:

  Batmanviitta, 2€

  :’D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *